Parkeren in het centrum van Den Haag.

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van Panorama Mesdag, Paleis Noordeinde of het Malieveld? Parkeergarage Mauritskade biedt veilige overdekte parkeergelegenheid. 

Zo parkeert u op loopafstand voor uw uitstapje naar het Vredespaleis of het Binnenhof.

Parkeren Den Haag
Wilt u parkeren in Den Haag?

Wilt u binnenkort parkeren in Den Haag? Onze parkeergarage Den Haag ‘Mauritskade’ ligt in het centrum bij paleis Noordeinde. Om met uw navigatie bij onze parkeergarage in Den Haag te komen voert u het adres: Zeestraat 35 in. U treft onze inrit aan ter hoogte van huisnummer 35-37.

Met ParkKing parkeert u dicht bij uw doel in Den Haag. Bij de parkeergarage in Den Haag is het mogelijk om 24/7 uit te rijden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met pin en creditcard te betalen. Per 30 minuten betaalt u € 1,90 en het maximale dagtarief is € 30,00.

Gaat u een kijkje nemen naar de 2e kamer of heeft u een zakelijk bezoek in Den Haag? Ook dan kiest u voor parkeergarage Den Haag locatie ‘Mauritskade’.

Op dit moment heeft ParkKing in 7 steden, parkeergarages in eigen beheer. De parkeergarages van ParkKing zijn goed onderhouden. ParkKing biedt bij de parkeerlocatie in Den Haag abonnementen aan voor bedrijven en consumenten, ook buiten Den Haag zijn op een aantal locaties abonnementen mogelijk.

ParkKing heeft jarenlange ervaring op het gebied van parkeerlocaties. Hierdoor lukt het ParkKing om op goede locaties aanwezig te zijn.

Parkeren in Den Haag doet u veilig en vertrouwd in de locaties van ParkKing. U kunt bij ons de 1e 10 minuten gratis uitrijden als u besluit om toch niet in onze locaties te parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om te reserveren indien u van plan bent om met een groot aantal voertuigen in een van onze locaties te parkeren. Neem in dit geval contact op met ons via office@parkking.nl.

ParkKing gaat ver om tot u dienst te zijn. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, het is daarom makkelijk om contact met ons op te nemen via social media, per mail of telefonisch.

Parkeergarages Den Haag