Parkeren in hartje Amsterdam.

Parkeren nabij het Centrum van Amsterdam? Parkeren bij het museumplein? Of een van de vele andere bekende locaties in Amsterdam?  

Met ParkKing parkeert u dichtbij uw doel in Amsterdam. Kijk aan de linkerzijde voor een overzicht van onze garages of kijk onderaan deze pagina op de kaart.

Parkeren Amsterdam
Wilt u binnenkort parkeren in Amsterdam? Onze parkeergarages liggen vaak in het hart van het centrum. Met 1 Amsterdamse parkeergarage in het centrum, is de kans groot uw gewenste locatie hier ook in de buurt zit. Op dit moment heeft ParkKing in 7 steden parkeergarages in beheer.

Parkeren in Amsterdam kan om verschillende redenen zijn. Als hoofdstad van Nederland biedt Amsterdam vele bezoekmogelijkheden. Een bezoek aan de Pijp, de Heineken Experience en het winkelen in de Kalverstraat of P.C. Hooftstraat zijn enkele opties. Daarnaast heeft Amsterdam ook vele musea zoals het Rembrandthuis, het Rijksmuseum of Madame Tussauds Amsterdam gevestigd op de Dam.

Met ParkKing parkeert u dichtbij uw doel in Amsterdam. Overnacht u in Amsterdam dan zijn er diverse hotels in de directe nabijheid van de parkeergarage, bijvoorbeeld Eden Hotel, Royal Amsterdam hotel, Albus hotel en het NH Schiller hotel. De parkeergarages van ParkKing zijn goed onderhouden.

ParkKing biedt bij de Amsterdamse locatie ‘The Bank’ abonnementen aan voor bedrijven en consumenten, ook buiten Amsterdam zijn op een diverse locaties abonnementen mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om te reserveren indien u van plan bent om met een groot aantal voertuigen in een van onze locaties te parkeren. Dit kan via deze site of door contact op te nemen met ons via office@parkking.nl.

ParkKing heeft jarenlange ervaring op het gebied van parkeerlocaties. Hierdoor lukt het ParkKing om op goede locaties aanwezig te zijn.

Parkeren in Amsterdam doet u veilig en vertrouwd in de locaties van ParkKing. U kunt bij ons de 1e 10 minuten gratis uitrijden als u besluit om toch niet in onze locaties te parkeren.
ParkKing gaat verder dan de norm om u tot dienst te zijn. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, het is daarom makkelijk om contact met ons te hebben. Dit kan via mail, onze website en telefonisch. Wij proberen u zo snel mogelijk een reactie te sturen indien u ons mailt of een bericht stuurt via de website.