Een terugblik: onze ervaringen op Hunzepark tijdens de zomer van 2020

De zomer van 2020 was er een om nooit te vergeten. Veel mensen bleven thuis vanwege de coronapandemie, maar wij besloten om op vakantie te gaan naar Hunzepark in Drenthe. Het was een geweldige ervaring en we willen graag onze ervaringen delen met anderen die op zoek zijn naar een leuke en veilige vakantie.

Preparing for the trip

Voordat we vertrokken naar Hunzepark, hebben we ons goed voorbereid. We hebben de COVID-19 richtlijnen van het park doorgenomen en hebben er vertrouwen in gehad dat we veilig konden verblijven. We hebben ons ook ingelezen over de faciliteiten en de omgeving om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Accommodatie

Onze accommodatie op Hunzepark was een prachtige bungalow met alle voorzieningen die we nodig hadden. Het was schoon en comfortabel en we voelden ons direct thuis. De bungalow beschikte over een goed uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een terras met uitzicht op het water.

Activiteiten op Hunzepark

Er was genoeg te doen op het park. We hebben genoten van het buitenzwembad en de diverse sportfaciliteiten. Er waren ook vele fiets- en wandelroutes in de omgeving wat onze vakantie nog afwisselender maakte.

Kinderactiviteiten

Onze kinderen hebben zich geen moment verveeld. De speeltuinen, de kinderboerderij en het animatieteam waren de favorieten van onze kinderen. Ze hebben zelfs een aantal nieuwe vrienden gemaakt en wilden niet naar huis aan het einde van onze vakantie.

Omgeving

Hunzepark bevindt zich in een mooie en rustige omgeving. We hebben vele uitstapjes gemaakt in de omgeving zoals naar Dierentuin Emmen, de Hunebedden en Wildlands Adventure Zoo.

COVID-19 maatregelen

Hunzepark heeft maatregelen getroffen om het verblijf van gasten zo veilig mogelijk te maken. Er zijn desinfecterende middelen aanwezig, afstand wordt bewaard en er zijn looproutes aangegeven. Hierdoor voelden we ons veilig en vertrouwd gedurende ons verblijf.

Conclusie

Hunzepark is een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar rust, natuur en activiteiten. Het park heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie en doet er alles aan om gasten veilig te laten verblijven. We hebben een geweldige tijd gehad en we raden het park zeker aan aan anderen.

Veelgestelde vragen

1. Is Hunzepark geschikt voor kinderen van alle leeftijden?
Ja, er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

2. Is er genoeg te doen op het park?
Ja, er zijn vele activiteiten op het park voor jong en oud.

3. Wat zijn de populairste activiteiten op het park?
Het buitenzwembad, de sportfaciliteiten en de kinderboerderij zijn populair bij veel gasten.

4. Is het park goed bereikbaar met de auto?
Ja, het park ligt nabij de A28 en er is voldoende parkeergelegenheid.

5. Welke maatregelen treft het park tijdens de COVID-19 pandemie?
Het park neemt diverse maatregelen om gasten zo veilig mogelijk te laten verblijven, zoals het beschikbaar stellen van desinfecterende middelen, het bewaren van afstand en het aangeven van looproutes.

Over ons

Informatie