The Hideaway 4

Gemiddelde beoordeling
4.5/5
330.00
Artikelnummer: 564802 Categorie:

Beschrijving

Als vakantieganger ben je altijd op zoek naar de ideale accommodatie. Roompot Gulpen biedt met The Hideaway 4 een lodge aan die aan al je verwachtingen zal voldoen. In dit artikel gaan we dieper in op wat The Hideaway 4 te bieden heeft en waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze.

1. Ligging van The Hideaway 4

The Hideaway 4 is gelegen in Gulpen, een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Je verblijft midden in de natuur en hebt een prachtig uitzicht op het groen rondom je lodgelocatie.

2. Kenmerken van The Hideaway 4

The Hideaway 4 is een lodge die geschikt is voor vier personen. Er zijn twee lichte slaapkamers, een praktische badkamer en een woonkamer met open keuken. Het strakke interieur brengt rust en harmonie in je vakantiewoning.

3. Faciliteiten voor jong en oud

Roompot Gulpen heeft tal van faciliteiten voor zowel jong als oud. Denk bijvoorbeeld aan een overdekt zwembad, een speelplaats voor kinderen, en een tennisbaan.

4. Vermaak in de omgeving

Gulpen en omstreken hebben heel wat activiteiten te bieden. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Gulpener Bierbrouwerij of een wandeling maken in het Vijlenerbos.

5. Tips voor een geslaagd verblijf

Om je verblijf in The Hideaway 4 tot een succes te maken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om op voorhand voldoende boodschappen in te slaan, omdat de dichtstbijzijnde supermarkt op een afstand van vier kilometer ligt.

6. Reserveren van The Hideaway 4

Wil je graag een verblijf boeken in The Hideaway 4? Dan kun je dit doen via de website van Roompot Gulpen. Reserveren kan vlug en eenvoudig online.

The Hideaway 4 is de ideale accommodatie voor vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort en rust in de prachtige natuur van Gulpen. Geniet van de faciliteiten die Roompot Gulpen te bieden heeft en van de vele activiteiten die in de omgeving te beleven zijn.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik mijn hond meenemen naar The Hideaway 4?

Huisdieren zijn toegestaan in The Hideaway 4, mits je dit aangeeft bij je reservatie.

2. Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van de faciliteiten?

Sommige activiteiten, zoals het gebruik van de tennisbaan, zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Informeer hierover bij je reservatie.

3. Is er parkeergelegenheid voorzien?

Ja, aan The Hideaway 4 is parkeergelegenheid voorzien.

4. Kan ik inchecken buiten de reguliere openingsuren?

In overleg met het park is het in sommige gevallen mogelijk om in te checken buiten de reguliere openingsuren.

5. Kan ik gebruikmaken van de fietsverhuur in het park?

Ja, Roompot Gulpen biedt fietsverhuur aan. Op voorhand reserveren wordt aanbevolen.

Over ons

Informatie