Het laatste nieuws en evenementen bij Roompot Hillview Resort Grandvoir.

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vakantiebestemming? Dan is Roompot Hillview Resort Grandvoir de perfecte plek! Dit vakantiepark in de Belgische Ardennen heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie, van luxe accommodaties tot prachtige natuur. Maar wat is er allemaal te beleven bij Roompot Hillview Resort Grandvoir? Hier lees je het laatste nieuws en informatie over de komende evenementen.

De nieuwste accommodaties

Roompot Hillview Resort Grandvoir biedt accommodaties voor elk budget en elke groepsgrootte. Van knusse chalets tot luxe vakantiewoningen, er is voor ieder wat wils. De nieuwste toevoegingen aan het resort zijn de comfortabele en moderne Glamping Safari Tenten. Deze tenten bieden het beste van twee werelden: het avontuurlijke gevoel van kamperen en het comfort van een volledig uitgeruste woning.

Sport en spel

Voor degenen die van actie en avontuur houden, biedt het resort een scala aan sport- en recreatiemogelijkheden. Van fietsen en wandelen in de prachtige Ardennen tot vissen en kanoën op de nabijgelegen rivieren. Voor de kinderen is er een speeltuin en animatieprogramma beschikbaar. Daarnaast heeft het resort ook een overdekt zwembad, sauna en jacuzzi, perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten.

Evenementenkalender

Benieuwd naar de komende evenementen bij Roompot Hillview Resort Grandvoir? Hier zijn enkele hoogtepunten van de evenementenkalender:

Kerst op het resort

Roompot Hillview Resort Grandvoir biedt tijdens de kerstperiode een gezellig en sfeervol verblijf. Geniet van de prachtig versierde accommodaties en de rustige sfeer in de Ardennen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals kerstworkshops en een sfeervolle kerstmarkt.

Oud en Nieuw

Verwelkom het nieuwe jaar op een bijzondere manier bij Roompot Hillview Resort Grandvoir. Het resort biedt een speciaal Oud en Nieuw-arrangement met feestelijke diners en een spetterend vuurwerk.

Paasweekend

Vier Pasen in de Ardennen en geniet van het voorjaarszonnetje en de prachtige natuur. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, van paaseieren zoeken tot een lentebrunch.

Ontdek de omgeving

Naast alle faciliteiten die het resort te bieden heeft, is er in de omgeving nog veel meer te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de nabijgelegen stad Bouillon met zijn imposante Middeleeuwse kasteel. Of breng een bezoek aan het Wildpark van Han, waar je oog in oog komt te staan met de wilde dieren van de Ardennen.

Conclusie

Roompot Hillview Resort Grandvoir biedt een unieke vakantie-ervaring in de prachtige Belgische Ardennen. Met luxe accommodaties, een scala aan sport- en recreatiemogelijkheden en een evenementenkalender vol hoogtepunten, is dit de perfecte plek voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Het zwembad is geopend van 9:00 uur tot 21:00 uur.

2. Kan ik ter plaatse fietsen huren?

Ja, het resort biedt fietsverhuur voor zowel volwassenen als kinderen.

3. Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties?

Ja, sommige accommodaties zijn huisdiervriendelijk. Neem contact op met het resort voor meer informatie.

4. Kan ik inchecken buiten de reguliere openingstijden van de receptie?

Ja, het resort biedt laat inchecken. Neem vooraf contact op met het resort om dit te regelen.

5. Is er gratis wifi beschikbaar op het resort?

Ja, het resort biedt gratis wifi in de openbare ruimtes en sommige accommodaties. Neem contact op met het resort voor meer informatie.

Over ons

Informatie